NOVINKA!!! FORNY TNH 31/26

Nově uvádíme na trh nový třínápravový hákový nosič FORNY TNH 31/26. Robustní a vysoce kvalitní stroj s provozní hmotností 31 tun a kapacitou zdvihu 26 tun je určen do zemědělství, stavebnictví, odpadového hospodářství, ale také komunálních služeb.

FORNY TNH 31/26 má jednu z nejvyšších kapacit zdvihu na trhu. Stejně jako u ostatních traktorových přípojných vozidel jsme navíc propojili podvozkovou část s nosičem kontejnerů do jednoho integrovaného rámu, což maximalizovalo pevnost výrobku, přineslo nižší hmotnost a nižší ložnou výšku kontejneru.

FORNY TNH 31/26 rozšiřuje nabídku traktorových přípojných vozidel v provedení hákových nosičů FORNY TNH. K dispozici je tak 19 modelů od jednoosých pětitunových až nově po tříosý dvacetišestitunový.

Stroje zvládají pracovat s širokou škálou typů a rozměrů kontejnerů v zemědělství, stavebnictví, odpadovém hospodářství, ale také komunálních službách.

Robustní třínápravový stroj je vyroben z kvalitních a odolných komponentů. Je vybaven zadní řiditelnou zvedací nápravou a přední zvedací nápravou, využitelnou při nízkém zatížení, nebo couvání. Nápravy jsou pneumaticky odpružené. Maximální rychlost nosiče je 40 km/ho, na přání je možné ji zvýšit až na 60 km/h. Bezpečnost nápravy zvyšují dvouokruhové vzduchové brzdy, ale také aretace zadní nápravy ovládaná z hydraulického okruhu tažného vozidla, hydraulické vnitřní jištění kontejneru, hydraulická odstavná podpěra návěsu a automatická pojistka háku.

Pohyb nosiče umožňuje čerpadlo uložené na oji návěsu včetně kardanu. Nosič se ovládá pohodlně z kabiny tažného vozidla rádiovým dálkovým ovládáním.